Wie zijn wij

NedBel is een onderneming die wordt geleid door ervaren vastgoedprofessionals. Onze ervaringen lopen uiteen van acquisitie, conceptontwikkeling, planontwikkeling, realisatie, financiering en uiteindelijk beheer.

Binnen de vastgoedbranche is onze energie gericht op twee aandachtsvelden. Allereerst heeft onze huidige portefeuille dagelijkse aandacht nodig om het hoge kwaliteitsniveau van huurder en onroerend goed te bewaren. Daarnaast richten wij ons op nieuwe ontwikkelingen in Nederland en Belgiƫ. Hierbij ligt de focus op (inter)nationale partijen die groeiwensen hebben.

Onze visie op ontwikkelen en realiseren van vastgoed is dat dit pas succesvol kan zijn als alle stakeholders (gemeenten, gebruikers, omgeving en ontwikkelaar) tevreden zijn. Wij realiseren vastgoed voor de lange termijn, en voor onze eigen portefeuille waardoor kwaliteit voor ons van essentieel belang is. Wij nodigen u graag uit om onze website te bezoeken en staan uiteraard voor u klaar om toelichting te geven op de bestaande portefeuille en nieuwe kansen.